Van werken op kantoor naar werken in thuis.

Als je een kantoorbaan hebt, dan heb je waarschijnlijk tijdens corona veel thuisgewerkt. Door corona is het thuiswerken het nieuwe normaal geworden. Kantoren kiezen er steeds meer voor om mensen thuis te laten werken. In sommige gevallen, kiezen kantoren er zelfs voor om gedeeltelijk te sluiten.

Thuiswerken is fijn, maar dan moet je natuurlijk wel een goede werkplek hebben.

Tijd voor een fijn thuiskantoor.

In verband met ‘het nieuwe normaal’ zoeken veel thuiswerkers naar effectieve oplossingen. Hoe kan je in een relatief klein huis, nu wel een fijne werkplek creëren? Vaak is er in het huis zelf, geen ruimte meer. Een handige oplossing waar veel particulieren mee komen, is het ombouwen van hun garage of schuur.

Lekker warm, zonder al te veel geluidsoverlast.

Natuurlijk, moet jouw fijne thuiskantoortje dan wel met de juiste isolatie, afbouw en elektriciteit. Een warm en duurzaam kantoor, wat je niet veel extra energiekosten op gaat leveren.

Ook zorgen we met de wanden, dat geluidsoverlast beperkt wordt. Je wilt natuurlijk zo rustig mogelijk kunnen werken.

Wij zorgen voor de beste na-isolatie en wanden die geluidsoverlast beperken! Lees meer informatie over na-isoleren hier. Wij denken graag met je mee en komen bij je langs.

Kunnen wij je helpen?

Unipe Afbouw is er niet alleen voor de grotere bouwprojecten, ook staan wij klaar voor particuliere projecten. Of het nu een badkamerverbouwing is of het opzetten van een thuiskantoor – wij staan voor je klaar.

Graag denken we met je mee over mogelijkheden, neem eens contact op, dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Bekijk hier de ombouw van garage tot thuiswerkkantoor van één van onze klanten.