Get Adobe Flash player

Meer dan alleen plafond- en wandsystemen:

Unipé Afbouw doet meer dan alleen het leveren en aanbrengen van lichtgewicht scheidingswanden, plafonds, plafond- en wandbetimmeringen of verlichting. U kunt bij ons immers terecht voor het complete afbouwproces of onderdelen daarvan. Daarom leveren wij bijvoorbeeld ook materialen, brengen diverse betimmeringen aan en kunnen ruimtes een betere akoestiek geven.

Levering materialen

Unipé Afbouw levert allerlei soorten en onderdelen van wand- of plafondsystemen. Omdat we rechtstreeks van groothandel naar de klant sturen, kunnen we binnen 2 werkdagen leveren!

Betimmeringen

Unipé Afbouw doet voornamelijk timmerwerk dat rechtstreeks met plafonds of wanden te maken heeft.
Om bijvoorbeeld niveauverschillen in de hoogtes van plafonds op te vangen, kan Unipé Afbouw betimmeringen aan brengen (koven). Ook brengen wij plinten aan bij wandsystemen of brengen met behulp van houten beplating, zoals bijvoorbeeld multiplex, scheidingen aan tussen ruimtes.

Geluidsbeheersing

In veel ruimtes is een goede geluidsbeheersing van belang. Geluidsabsorptie verbetert het comfort op de werkplek en kan de arbeidsproductiviteit verhogen. Unipé Afbouw biedt u verschillende oplossingen om geluid op de werkplek te beheersen.

Natuurlijk kunnen we eenvoudig gaten in muren dichten met steenwol of ander isolerend materiaal. Maar ook in ruimtes met systeemwanden onder het systeemplafond kan Unipé Afbouw de geluidsoverdracht van de ene naar de andere ruimte aanzienlijk beperken. Boven het systeemplafond brengen we, tussen het systeem- en bouwkundig plafond, geluidschotten aan. Deze steenwolachtige platen zijn voorzien van aluminiumfolie en dichten het plenum.
Of we bekleden in lawaaïge ruimtes (bv in ruimtes waar veel machines staan) de muren met speciale akoestische materialen. Of we monteren 'baffles'. Deze speciale plafondplaten worden bevestigd aan de bestaande bovenliggende constructie en dempen het geluid aanzienlijk.

Unipé Afbouw B.V.

De Steiger 20

9321 DG Peize

Postbus 69

9320 AB Peize


T : 050 - 5034044

F : 050 - 5034031

E : info@unipe.nl

K.v.K. 04036992

BTW 80.55.99.198.B01